کد خبر: ۲۰۸۷۳۷
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۳

توییتر گزینه ایی اضافه کرده که به کاربران این امکان را می‌دهد، اگر کسی حساب‌ کاربریشان را جستجو کرد، مطلع شوند.

 توییتر دو ایده جدید در مورد حفظ حریم خصوصی کاربران با آن‌ها به اشتراک گذاشته است که یکی از ایده‌ها به حریم خصوصی کاربران این امکان را می‌دهد تا در حساب کاربری خود از امنیت بیشتری برخوردار باشند افزون بر این، کاربران، حساب کاربری خود را از جست‌وجو و آزارو اذیت‌ها پنهان کنند.

TechCrunch گزارش می‌دهد: کاربران توییتر می‌توانند انتخاب کنند که آیا همه می‌توانند توییت‌هایشان را ببینند یا خیر، چه کسی مجاز است برای آن‌ها پیام مستقیم ارسال کند یا چه کسی می‌تواند آن‌ها را در عکس‌ها برچسب گذاری کند.

در همین باره «لناعمارا» طراح تجربه افراد در توییتر، اواخر روز سه شنبه در توئیتی گفت: مفاهیم اولیه روش Threadare در حال جستجو برای سالم سازی توییتر است.

عمارا افزود: در حال حاضر، افراد می‌توانند نحوه پیدا کردن دیگران را با استفاده از تلفن یا ایمیل خود کنترل کنند.

چگونه متوجه شویم کسی نام کاربری ما را جست‌وجو کرده است یا نه؟

گفتنی است، یک گزینه جدید در توییتر ایجاد شده که اگر کسی حساب کاربری شما را جستجو کند مطلع می‌شوید. کاربران می‌توانند از طریق افزایش اعلان منفی به حساب خود هشدار دهندو سپس ، سایر کاربران توییتر را از طریق جستجو غیرفعال کنند.

عمارا گفت: پس از آزار و اذیت افرادی که به دنبال نام خود هستند، آن‌ها اعلان دریافت می‌کنند" آیا می‌خواهید تعاملات منفی را محدود کنید؟ ما پس از جستجوی نام کاربری شما، ۵ حساب را برای نقض قوانین خود قفل کردیم. آیا می‌خواهید نحوه پیدا کردن افراد را تغییر دهید؟ " "هنگامی که آن‌ها اعلان را باز می‌کنند، می‌توانند تنظیمات قابلیت کشف خود را کنترل کنند" نحوه پیدا کردن افراد در توییتر را کنترل کنید. " ۲ گزینه "به افراد اجازه دهید با جستجوی نام کاربری شما، شما را پیدا کنند. این کار باعث می‌شود افراد به راحتی شما را دنبال کنند.

برچسب ها: توییتر ، حساب کاربری ،
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
شماره پیامک:۳۰۰۰۷۶۴۲ شماره تلگرام:۰۹۱۳۲۰۰۸۶۴۰
پربیننده ترین
ویدئو
آخرین اخبار
پرطرفدارها