روزنامه نصف جهان

فرانسه در آتش، مکرون در تعطیلات

انتشار: ۱۴۰۵/۵/۲۵بازدید: ۷ بار
فرانسه در آتش، مکرون در تعطیلات
تهران- ایرنا- در حالیکه آتش‌سوزی‌های جنگلی در بخش‌های وسیعی از فرانسه همچنان ادامه دارد، انتشار تصاویری از امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری این کشور در حال خوشگذرانی در تعطیلات تابستانی، صدای بسیاری از منتقدان را درآورد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از روزنامه تلگراف، مکرون به دلیل انتشار تصاویری از جت اسکی سواری در تعطیلات در حالیکه آتش‌سوزی‌های جنگلی در فرانسه همچنان ادامه دارد، با اتهام «خودبزرگ بینی» روبرو شد.

به نوشته این روزنامه انگلیسی، رئیس‌جمهوری ۴۸ ساله فرانسه دیروز جمعه پس از آنکه تصاویری از خود را در تعطیلات در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد، هدف انتقادهای گسترده سیاستمداران مخالف قرار گرفت.

پیر اوزولیا سناتور کمونیست در مصاحبه‌ای با تلویزیون اروپا ۱، رفتار مکرون را «ناپسند» دانست و گفت: «به شخصه ترجیح می‌دادم او را در یک ماشین آتش‌نشانی ببینم که به آتش‌نشانان در خاموش کردن آتش کمک می‌کند. جای او آنجا بود.»

الکسیس کوربیر از حزب چپ‌گرای «لاپره»، هم پس از انتشار تصاویر مکرون او را به باد تمسخر گرفت و گفت: «این تصویر صحنه‌سازی‌شده، نشانگر خودبزرگ بینی مطلق شخصیتی او است و نبود درک کامل وی از بحران زیست‌محیطی، اجتماعی و دموکراتیک را نشان می‌دهد.»

نشریه «پاریس متش» نیز با انتشار تصویری از مکرون در حال جت اسکی سواری بر روی جلد خود این تیتر را منتشر کرد: «امانوئل مکرون: آخرین تابستان در قدرت.».

این نشریه همچنین گزارش داد که کل حزب متعلق به مکرون کمتر از ۹ ماه مانده تا پایان دوره وی در حال گذارندن «اردوی تعطیلات» هستند.