کد خبر: ۲۰۹۲۸۷
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۴

 در ادامه  به شما می آموزیم که چگونه فعالیت مشاهده شده (Seen ) خود را با استفاده از برنامه تلفن همراه در استوری اینستاگرام مخفی کنید.

اگر مطلبی را مشاهده کرده و نمی خواهید سازنده آن استوری مطلع باشد؛ می توانید آن شخص را مسدود کنید به شرطی که استوری در صفحه نمایه وی قابل مشاهده باشد(یعنی تا 24 ساعت). اگر آن شخص از افرادی باشد که آن را فالو کرده اید این مسدودسازی باعث می شود تا دیگر نتوانید پست های دیگر اور ار مشاهده کنید. بنابراین باید پس از 24 ساعت مسدود کردن دوس خود او را از حالت مسدودسازی خارج کنید.

در ادامه برای آموزش انجام مراحل اینکار با ما همراه شوید:

اینستاگرام را باز کنید. نماد این برنامه مانند یک نماد دوربین رنگی نارنجی، صورتی و بنفش به نظر می رسد؛ که می توانید آن را در یکی از صفحه های اصلی خود پیدا کنید.

به نمایه استوری که مشاهده کرده اید بروید. این داستان ممکن است در Story Feed شما در صفحه اصلی باشد. برای ادامه روی نمایه آن داستان ضربه بزنید.

روی نماد منوی سه نقطه ضربه بزنید که در گوشه سمت راست بالای صفحه نمایه است.

روی Block ضربه بزنید. برای تأیید عملکرد خود دوباره روی Block ضربه بزنید. این فرد را به مدت 24 ساعت مسدود کنید (یا تا وقتی داستان از نمایه او محو شود). در صورت رفع انسداد زودتر از این موعد فرد متوجه می شود که استوری او را دیده اید.

برای رفع انسداد این فرد، به Settings > Privacy > Blocked Accounts بروید، روی نمایه وی و منوی سه نقطه ضربه بزنید و در آخر روی لغو انسداد ضربه بزنید. اگر با این شخص دوست هستید یا او را دنبال می کنید؛ باید دوباره آنها را فالو کنید.

برچسب ها: استوری اینستاگرام ،
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
شماره پیامک:۳۰۰۰۷۶۴۲ شماره تلگرام:۰۹۱۳۲۰۰۸۶۴۰
خبر کوتاه
پربیننده ترین
ویدئو
آخرین اخبار