روزنامه نصف جهان

کاهش ترافیک مدارس با 2 پیشنهاد کاربردی

کد خبر: ۳۰۰۱۷بازدید: ۸
کاهش ترافیک مدارس با 2 پیشنهاد کاربردی

اجرای سازوکار ایمن هم‌پیمایی والدین و صدور کارت شهروندی دانش‌آموزان می‌تواند به کاهش سفرهای خودرویی و هدفمندتر شدن خدمات شهری کمک کند.

تحریریه نصف‌جهان : رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان از تبدیل دو پیشنهاد برای تسهیل رفت‌وآمد دانش‌آموزان به طرح خبر داد و گفت: اجرای سازوکار ایمن هم‌پیمایی والدین و صدور کارت شهروندی دانش‌آموزان می‌تواند به کاهش سفرهای خودرویی و هدفمندتر شدن خدمات شهری کمک کند.

۵۰ هزار دانش‌آموز در سامانه «سفیر مهر» ثبت‌نام کرده‌اند
به گزارش پایگاه خبری نصف‌جهان مصطفی نباتی‌نژاد، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان، در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: آغاز مهر با مناسبت‌هایی همچون هفته دفاع مقدس، بازگشایی مدارس و برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان همراه است و در ادامه نیز رویدادهای فرهنگی و هنری دیگری در شهر اصفهان برگزار می‌شود.  وی افزود: بازگشایی مدارس فرصتی است تا درباره اقدامات مدیریت شهری برای حمایت از دانش‌آموزان، به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل، توضیح داده شود؛ تاکنون ثبت‌نام حدود ۵۰ هزار دانش‌آموز در سامانه «سفیر مهر» برای استفاده از سرویس مدارس قطعی شده است.
رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: سایر دانش‌آموزان نیز می‌توانند از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند و برخی دانش‌آموزان به دلیل نزدیکی مدرسه به محل سکونت، پیاده به مدرسه می‌روند.

پیشنهاد هم‌پیمایی والدین برای کاهش سفرهای خودرویی
نباتی‌نژاد با اشاره به شرایط برخی خانواده‌ها گفت: شماری از خانواده‌ها به دلیل ملاحظات ایمنی، فاصله منزل تا مدرسه یا دسترسی محدود به حمل‌ونقل عمومی، ترجیح می‌دهند فرزندانشان را با خودروی شخصی به مدرسه برسانند؛ از همین‌رو در جلسه‌ای با حضور نمایندگان حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری و آموزش‌وپرورش، دو پیشنهاد برای آسان‌تر شدن رفت‌وآمد دانش‌آموزان و آرامش خاطر خانواده‌ها مطرح کردیم. وی درباره پیشنهاد نخست اظهار کرد: ایجاد سازوکار قانونی و ایمن برای هم‌پیمایی والدین می‌تواند به کاهش تعداد سفرهای خودرویی منجر شود. در این طرح، والدین با توافق هفتگی و ثبت برنامه در یک سامانه، رفت‌وآمد گروهی دانش‌آموزان را بر عهده می‌گیرند. وی افزود: با اجرای این شیوه، به جای چند خودروی شخصی، یک خودرو برای جابه‌جایی دانش‌آموزان استفاده می‌شود و می‌توان انتظار داشت حجم ترافیک ناشی از سفرهای مدرسه کاهش پیدا کند.

کارت شهروندی برای دانش‌آموزان اصفهانی 
رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان درباره پیشنهاد دوم گفت: صدور کارت هویت‌دار شهروندی برای دانش‌آموزان پیشنهاد شده است تا دانش‌آموزان بتوانند از طریق آن از خدمات و حمایت‌های مرتبط با حمل‌ونقل، گردشگری، آموزش و کتابخانه‌ها بهره‌مند شوند. نباتی‌نژاد خاطرنشان کرد: چنین کارتی به رسمیت بخشیدن بیشتر به جایگاه دانش‌آموزان کمک می‌کند و زمینه هدفمندتر شدن یارانه‌ها و خدمات شهری را فراهم می‌آورد.

دو پیشنهاد در مرکز پژوهش‌های شورای شهر به طرح تبدیل شده است
وی با بیان اینکه هر دو پیشنهاد در مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر بررسی و از ایده به طرح تبدیل شده‌اند، گفت: اجرای این طرح‌ها به همکاری مدیریت شهری و آموزش‌وپرورش نیاز دارد. رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان ابراز امیدواری کرد با پیگیری این پیشنهادها، زمینه ارتقای خدمات، افزایش اعتماد عمومی و رضایت دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان فراهم شود.

برچسب‌ها:#تگ‌ها: اصفهان، شورای شهر اصفهان، مصطفی نباتی‌نژاد، مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان، ترافیک مدارس، حمل‌ونقل دانش‌آموزان، هم‌پیمایی والدین، کارت شهروندی دانش‌آموزان، سرویس مدارس، سفیر مهر، آموزش‌وپرورش اصفهان، مدیریت شهری اصفهان