روزنامه نصف جهان

تعزیرات اصفهان به نابسامانی بازار سیمان ورود کرد

کد خبر: ۳۰۱۴۲بازدید: ۸۰۴
تعزیرات اصفهان به نابسامانی بازار سیمان ورود کرد

تعزیرات حکومتی اصفهان برای ساماندهی عرضه سیمان و بررسی کمبود این محصول در بازار، پایش سامانه‌ای و میدانی را در دستور کار قرار داده است. حسین ایزدی، مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان، از برخورد با سودجویانی خبر داد که با تأخیر عمدی در عرضه سیمان، بازار مصالح ساختمانی را مختل می‌کنند.

نصف جهان: حسین ایزدی، مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان، از تشدید نظارت بر روند عرضه سیمان در اصفهان خبر داد و بر ضرورت بررسی عوامل مؤثر بر کمبود این محصول و مقابله با اخلال در بازار مصالح ساختمانی تأکید کرد.

به گزارش نصف جهان وی با اشاره به کمبود سیمان در مقایسه با نیاز بازار اظهار کرد: در جلسه‌ای مشترک با اتحادیه عاملان عرضه سیمان و مصالح ساختمانی شهر اصفهان، دلایل برهم خوردن تعادل عرضه سیمان و مشکلات پیش روی خریداران بررسی شد. مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان با اشاره به اهمیت نظارت بر زنجیره توزیع این محصول ساختمانی افزود: پایش سامانه‌ای و میدانی عرضه سیمان با هدف شناسایی عوامل ایجادکننده اختلال در بازار دنبال می‌شود.
ایزدی همچنین بر برخورد با سودجویانی تأکید کرد که با تأخیر عمدی در عرضه سیمان، روند تأمین این محصول را مختل می‌کنند. این اقدامات نظارتی با هدف کمک به ساماندهی بازار سیمان و بهبود وضعیت دسترسی خریداران به مصالح ساختمانی انجام می‌شود.


نشانی خبر: https://nesfejahan.net/news/30142