کد خبر: ۲۲۶۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۲

Google Photos Locked Folder یکی از ویژگی‌های برنامه Google Photos است که می‌توان با کمک آن تصاویر و ویدئو‌ها را قفل کرد. به نظر می‌رسد که قابلیت Google Photos Locked Folder برای گوشی‌های غیر سری گوگل پیکسل نیز عرضه شده است، زیرا این ویژگی تا کنون منحصر به گوشی‌های هوشمند گوگل پیکسل بود.

 سایت Android Police اعلام کرده است، ازین پس ویژگی Google Photos Locked Folder در برخی از تلفن‌های هوشمند اندرویدی مانند OnePlus و Samsung در برنامه Google Photos موجود است. شایان ذکر است که این ویژگی در ماه مه با هدف دور نگه داشتن عکس‌های مهم از عکس‌های عادی معرفی شد. در ادامه به معرفی بیشتر این قابلیت و طرز کار با آن می‌پردازیم.

قابلیت Google Photos Locked Folder چیست؟

ویژگی Google Photos Locked Folder به شما امکان می‌دهد عکس‌ها یا ویدیو‌های خاصی را انتخاب کنید و آن‌ها را در یک پوشه محافظت شده با رمز عبور قرار دهید. به این ترتیب برنامه‌هایی که به تصاویر و فیلم‌های حافظه داخلی شما دسترسی دارند، نمی‌توانند آن را بخوانند. همچنین از آپلود هرگونه تصویر یا فیلم قفل شده از دستگاه اندرویدی شما در فضای ابری جلوگیری می‌کند. عکس‌ها و ویدیو‌های Google Photos Locked Folder به صورت اختصاصی در دستگاه شما ذخیره می‌شوند.

نحوه افزودن تصاویر و ویدیو‌ها به پوشه قفل شده Google Photos

گوگل هنوز به طور رسمی از عرضه قابلیت پوشه قفل شده در Google Photos برای همه دستگاه‌های اندرویدی خبر نداده است. ولی می‌توان حدس زد که امکان استفاده از آن در به‌روزرسانی‌های آینده به تدریج فراهم شود. شایعه شده است که این ویژگی در اوایل سال آینده برای گوشی آیفون هم فعال شود. برای افزودن تصاویر و ویدئو‌های خود به Google Photos Locked Folder مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید؛

  • زبان دستگاه خود را به انگلیسی تغییر دهید.
  • در صورتی که برنامه Google Photos در گوشی هوشمند شما موجود نیست از Play Store آن را دانلود، نصب و اجرا کنید.
  • سپس به بخش Library در گوشه پایین سمت راست بروید و بر روی Utilities کلیک کنید.
  • اگر قابلیت Google Locked Folder در گوشی هوشمند شما موجود باشد گزینه Set up Locked Folder را در بالای صفحه می‌بیند. روی آن کلیک کنید.
  • چون برای اولین بار وارد برنامه شده اید، Google Photos لیستی از امکاناتی که این ویژگی ارائه می‌دهد برای شما فهرست کرده است. برای ادامه روی دکمه set up کلیک کنید.
  • سپس باید گزینه قفل صفحه گوشی (مثلا پترن یا رمز گوشی) خود را وارد کنید.
  • پس از آن، روی گزینه Move items، کلیک کنید.
  • تمام عکس‌ها و ویدیو‌های دستگاه نمایش داده می‌شوند و شما می‌توانید موارد دلخواه برای قفل شدن را انتخاب کنید و روی move کلیک کنید.
  • سپس پیغامی می‌آید با این مضمون که موارد انتخابی شما دیگر به طور خودکار انتقال نمی‌یابد و پشتیبان گیری و اشتراک گذاری هم نمی‌شود. پس باید توجه داشت که در صورت حذف کردن برنامه Google Photos و یا انتقال داده‌های گوشی به گوشی جدید، این موارد پاک می‌شوند.
  • گزینه continue و سپس move را کلیک کنید. توجه داشته باشید که در زمان انتقال داده‌ها باید به اینترنت متصل باشید.

به این ترتیب تمام تصاویر و ویدیو‌های انتخابی شما به روشی امن قفل می‌شوند و دیگر هیچ کس بدون وارد کردن رمز عبور تلفن هوشمند یا احراز هویت بیومتریک نمی‌تواند به محتوای رسانه دسترسی داشته باشد یا آن را در جایی به اشتراک بگذارد. در صورت تمایل برای انتقال، اشتراک گذاری یا پشتیبان گیری از عکس‌ها و ویدئو‌های قفل شده بایستی ابتدا آن‌ها از پوشه قفل شده خارج کنید. این بدان معناست که اگر برنامه Google Photos را از تلفن هوشمند خود حذف کنید، تمام فایل‌های شما در پوشه قفل شده نیز از بین خواهند رفت.

نحوه دسترسی به تصاویر و ویدیو‌ها در Google Photos Locked Folder

برای دسترسی به تصاویر و ویدیو‌های قفل شده این مراحل را انجام دهید. برنامه Google Photos را باز کنید، سپس Library و بعد Utilities را انتخاب کنید. به پایین صفحه اسکرول کنید و روی Locked Folder کلیک کنید. در این مرحله باید گزینه قفل صفحه گوشی (مثلا پترن یا رمز گوشی) خود را وارد کنید. تمام فایل‌های قفل شده شما در Google Photos روی صفحه نمایش ظاهر می‌شوند.

برچسب ها: ویدئو‌ها ، تصاویر ، فرارو ، 200 ،
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
شماره پیامک:۳۰۰۰۷۶۴۲ شماره تلگرام:۰۹۱۳۲۰۰۸۶۴۰
خبر کوتاه
پربیننده ترین
ویدئو
آخرین اخبار
پرطرفدارها